Takaisin

Talouspäällikkö, GRK Infra Oy

Emoyhtiön nykyisen talouspäällikön siirtyessä eläkkeelle haemme GRK-konsernin taloushallinnon tiimiin Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen

Talouspäällikköä (Finance Manager)

Tehtävässä vastaat GRK-konsernin emoyhtiö GRK Infra Oy:n taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti. Olet talouden moniosaaja ja omaat vahvan ”hands-on” -asenteen ja -toimintatavan työssäsi. Tukenasi on muu GRK:n taloushallinnon tiimi ja raportoit tehtävässäsi konsernin talousjohtajalle. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

– vastuu emoyhtiön kirjanpidon, kuukausi- ja kvartaalikatkojen sekä tilinpäätöksen laatimisesta
– johdon kuukausiraporttien sekä ad hoc -raporttien tuottaminen ja valmistelu
– vero- ja muiden viranomaisilmoitusten laatiminen
– vuosibudjetin sekä kuukausittaisten projekti- ja tulosennusteiden koonti, tase- ja kassavirtaennusteet
– liiketoiminnan tukeminen projektien taloutta koskevissa asioissa, kuten ennustamisessa, raporttien tuottamisessa ja projektitakausten hakemisessa
– konsernin osavuosikatsausten sekä konsernitilinpäätöksen laadintaan ja IFRS-raportointiin osallistuminen konsernin Group Controlling -toimintojen apuna, etenkin emoyhtiötä koskevilta osin
– konsernin talousraportoinnin ja -prosessien sekä toimintamallien kehittämiseen osallistuminen

Menestyt tehtävässä, jos tunnistat itsesi oheisesta kuvauksesta:

– Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esim. KTM ja vähintään viiden vuoden verran aiempaa työkokemusta vastaavista kokonaisvaltaisista taloushallinnon tehtävistä.
– Olet konsernitilinpäätöstaitoinen ja sinulla on aiempaa kokemusta projektiliiketoiminnasta sekä osatuloutuksesta.
– Sinulla on vankka ulkoisen laskennan ja lainsäädännön osaaminen (mm. kirjanpitolainsäädäntö, OYL, verotus). Vahvan FAS-osaamisen ohella sinulla on IFRS-standardien osaamista ja kokemusta IFRS:n mukaisesta raportoinnista (työkokemus pörssiyhtiön taloustehtävistä katsotaan eduksesi).
– Omaat vahvaa kokemusta taloushallinnon järjestelmistä (GRK:lla käytössä mm. Visma L7 -järjestelmä ja jatkossa myös Clausion FPM -järjestelmä) sekä erinomaiset Excel-taidot.
– Olet aktiivisesti toimeen tarttuva ja itseohjautuva, vastuullinen, järjestelmällinen sekä kehittämishakuinen.
– Olet positiivinen, joustava ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä.
– Suomen kielen taidon lisäksi tulet sujuvasti toimeen englannin kielellä. Ruotsin kielen taidon laskemme eduksi.

Toivomme sinun voivan aloittaa uudessa tehtävässä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään elokuun alussa.

Olemme innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yhtiö, jossa aidosti arvostetaan osaamista, uusia ideoita sekä kykyä toteuttaa ne. Meillä saat vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsernimme talousjohtaja Mikko Sillman, puh. 050 350 7879. Mikko on tavoitettavissa 3.5. klo 15-16.30, 6.5. klo 15-16.30 ja 10.5 klo 15-16.30 välisenä aikana. Muuna aikana pyydämme lähettämään mahdolliset kysymykset sähköpostitse osoitteeseen rekry@grk.fi.

Jos kiinnostukseksi heräsi, laitathan meille hakemuksesi! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa viimeistään 12.5.2021 osoitteeseen rekry@grk.fi. Toimithan pikaisesti, sillä käynnistämme haastattelut jo hakuajan aikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.