02.12.2019

Sähköasentajia rautatien kunnossapitoon Itä-Suomessa

Etsimme sähköasentajia sähköradan ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapitoon Kouvolan käyttökeskusalueelle. Työ on liikkuvaa ja tehtäviin kuuluu sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapito Itä-Suomen alueella. Työhön voi sisältyä työkokemuksen mukaan päivystystä työajan ulkopuolella osana päivystysrinkiä. Ensimmäisenä työkohteena toimii Kouvola. Työtä tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta rautatieympäristöstä sekä sähköradan huolloista, sähköalan tutkintoa, junakuljettajan lupakirjaa tai turvalaitepätevyyttä.

Tutustu myös muihin GRK:n avoimiin työpaikkoihin! Meillä työskentelet mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä, joissa on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

Jos kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävää tämän linkin kautta: https://apply.atalent.fi/grk-rail-oy-sahkoasentajia-rautatien-kunnossapitoon-ita-suomessa-11-2019. Voit mys lähettää hakemuksesi cecil.fagerstrom@atalent.fi. Tarkempiin kysymyksiin vastaa aTalentin Cécil Fagerström (cecil.fagerstrom@atalent.fi, +358 50 505 3170). Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Hakuaika päättyy 6.1.2020.