Takaisin

Mittausharjoittelijoita – Kesätyö 2021

Haemme GRK Rail Oy:lle mittausharjoittelijoita radan päällysrakennetöihin rautatie-, raitiotie- ja metroverkkojen rakentamis- ja kunnossapitotyömaillemme kesäksi 2021.

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työympäristössä sekä kokemaan Suomen kesän rataperspektiivistä katsottuna. Harjoittelusi aikana sinua opastavat pätevät mittausalan ammattilaiset ja tukenasi ovat mukavat työkaverit. Työkohteemme sijaitsevat ympäri Suomen.

Odotamme sinulta palavan raidealan innostuksen lisäksi, että opiskelet mittaustekniikkaa (esim. kartoittaja, teknikko, insinööri (AMK)) sekä hallitset takymetri- ja GPS-mittauksen alkeet. Eduksesi ovat 3D-winin osaaminen sekä kaikenlainen kokemus rataympäristössä toimimisesta. Koulutuksen ja täysi-ikäisyyden lisäksi odotamme sinulta suomen kielen taitoa, valmiutta matkustamiseen ja yötyöhön sekä vähintään B-luokan ajokorttia. Huolehdimme työssäsi tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta.

Jos vakuutuit ja aloit kirjoittaa hakemusta, kerro meille ainakin nämä:

• Kuka olet?
• Mitkä opinnot ja monesko vuosikurssi sinulla on menossa?
• Mitä pätevyyksiä sinulla on (esim. Työturvallisuuskortti, EA1)?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2021 osoitteeseen mikko.niemenmaa@grk.fi. Hakemuksen lisäksi haluaisimme nähdä CV:si. Täytämme paikkoja kuitenkin jo matkan varrella, joten älä turhaan odottele!

Lisätietoja kesän harjoittelupaikoista antaa työmaainsinööri Mikko Niemenmaa, puh. 040 658 5195.