Takaisin

Kalustoasiantuntija, GRK Infra Oy

Haemme ajoneuvoista ja maarakennuskalustosta sekä niiden hallinnan parissa työskentelystä kiinnostunutta kalustoasiantuntijaa GRK Infra Oy:lle

GRK työskentelee perinteisten infrarakennustyömaiden lisäksi maarakennuksen, päällystyksen ja raiderakentamisen urakoissa. Työmaitamme varten meillä on kalustoa kaivinkoneista asfaltinlevittäjiin ja juniin, sekä lukemattomia muita rakentamisessa tarvittavia koneita ja laitteita. Merkittävän osan kalustostamme muodostaa työmaidemme käytössä olevat sadat pakettiautot.

Toimiva, huollettu, tehokkaasti käytetty ja asianmukaisesti tarkastettu kalusto on oleellinen osa menestyvää infraprojektia. Tehtävänäsi onkin huolehtia yhteistyössä kalustopäällikkömme kanssa, että kalustomme on edellä mainittujen ominaisuuksien osalta kunnossa.

Kalustoasiantuntijana
• seuraat lakisääteisiä tarkastuksia ja huoltoja
• avustat sisäisessä laskutuksessa ja kustannusseurantaan liittyvissä tehtävissä
• neuvot kuljettajia huoltoihin ja korjauksiin liittyvissä kysymyksissä
• hoidat toimistolla ja työmailla erilaisia juoksevia asioita.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset
• tehtävään soveltuvaa koulutusta
• nykyaikaista tietoteknistä osaamista (Office365)
• oma-aloitteisuutta ja reipasta mieltä
• hyvät vuorovaikutustaidot sekä yhteistyökykyistä työskentelyotetta.

Eduksi katsomme kokemuksen ajoneuvoista sekä maarakennuskalustosta.

Olemme innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yhtiö, jossa aidosti arvostetaan osaamista, uusia ideoita sekä kykyä toteuttaa ne. Meillä saat vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössämme.

Mikäli koet, että olisit tehtävään soveltuva henkilö, lähetä hakemuksesi meille viimeistään 8.8.2021. Toimithan pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävästä ja GRK:sta lisätietoja antaa kalustopäällikkö Mikko Härkin, mikko.harkin@grk.fi, +358 50 576 6587.

Tehtävään voit hakea klikkaamalla tästä!