Takaisin

Asentajaharjoittelijoita – Kesätyö 2021

Haemme GRK Rail Oy:lle asentajaharjoittelijoita rautatie-, raitiotie- ja metroverkkojen rakentamis- ja kunnossapitotyömaillemme kesäksi 2021.

Harjoittelijoita haetaan kunnossapidon ja rakentamisprojektien tarvitsemiin sähkö-, turvalaite- ja päällysrakenneasennuksiin. Voit olla esimerkiksi toisen asteen opiskelija sähkö-, infra- tai rakennusalalta, ja sinulla on halu päästä kokeilemaan koulussa opittuja taitoja raideinfran parissa. Harjoittelusi aikana sinua opastavat pätevät asentajamme ja työnjohtajamme. Pääset osaksi huippuunsa viritettyä tiimiä ja kokemaan Suomen kesän rataperspektiivistä katsottuna.

Odotamme sinulta palavan raidealan innostuksen lisäksi täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa, valmiutta matkustamiseen ja yötyöhön sekä vähintään B-luokan ajokorttia. Aikaisempaa kokemusta radalla työskentelystä ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi.

Työkohteitamme löytyy muun muassa Pirkkalasta, Seinäjoelta, Kouvolasta, Pieksämäeltä, Jyväskylästä, Oulusta, Helsingistä ja Riihimäeltä.

Jos vakuutuit ja aloit kirjoittaa hakemusta, kerro meille ainakin nämä:

• Kuka olet?
• Mitkä opinnot ja monesko vuosikurssi sinulla on menossa?
• Minkälaiset hommat sinua erityisesti kiinnostaisivat?
• Mitä pätevyyksiä sinulla on (esim. Työturvallisuuskortti, EA1)?

Hakemuksen lisäksi haluaisimme nähdä CV:si. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2021 osoitteeseen mikko.niemenmaa@grk.fi. Täytämme paikkoja kuitenkin jo matkan varrella, joten älä turhaan odottele!

Lisätietoja kesän harjoittelupaikoista antaa työmaainsinööri Mikko Niemenmaa, puh. 040 658 5195.