Avoimet työpaikat

GRK-konsernin tärkein ja kaikkia yhtiöitä yhdistävä voimavara on ammattitaitoinen, sitoutunut ja motivoitunut henkilökunta. Henkilökunnasta ja sen osaamisen jatkuvasta kehittämisestä huolehtiminen on painopistealue kaikessa GRK-konsernin toiminnassa.

 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä mutta mikään avoimista työpaikoista ei kuulostanut sopivalta, jätä avoin työhakemus. Kerro avoimessa kentässä osaamisestasi ja minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut, halutessasi voit liittää erillisen hakemuksen ja CV:n. Otamme yhteyttä, jos meillä on tarjota kaltaisellesi osaajalle töitä. Käsittelemme kaikki työhakemukset luottamuksellisesti.

Työmaapäällikkö ja työnjohtaja

Haemme joukkoomme uusia ammattilaisia! Tarjoamme haastavia, monipuolisia tehtäviä voimakkaasti kasvavassa GRK-konsernissa.

Tienpäällistystyömaamme sijaitsevat Keski-Suomen, Etelä- ja Pohjois-Savon, Keski- ja Pohjoispohjanmaan ja Kainuun alueilla.

Odotamme työmaapäällikön ja työnjohtajan tehtäviin hakijoilta aikaisempaa työkokemusta tienpäällystys- tai infrarakentamisen töistä tai infrarakentamisesta, tehtävään soveltuvaa koulusta, määrätietoista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Olethan nopea, sillä täytämme avoimet tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sijainti:

Koko Suomi

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Yhteystiedot:

Matti Honkonen
0500 599 123
matti.honkonen@grk.fi

Avoin työhakemus GRK Road Oy

Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole, voit aina laittaa meille avoimen työhakemuksen.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: hr@grk.fi

Yhteystiedot:

hr@grk.fi