Avoimet työpaikat

GRK-konsernin tärkein ja kaikkia yhtiöitä yhdistävä voimavara on ammattitaitoinen, sitoutunut ja motivoitunut henkilökunta. Henkilökunnasta ja sen osaamisen jatkuvasta kehittämisestä huolehtiminen on painopistealue kaikessa GRK-konsernin toiminnassa.

 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä mutta mikään avoimista työpaikoista ei kuulostanut sopivalta, jätä avoin työhakemus. Kerro avoimessa kentässä osaamisestasi ja minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut, halutessasi voit liittää erillisen hakemuksen ja CV:n. Otamme yhteyttä, jos meillä on tarjota kaltaisellesi osaajalle töitä. Käsittelemme kaikki työhakemukset luottamuksellisesti.

Koneohjaus- ja 3D-asiantuntija

Haemme joukkoomme uusia ammattilaisia! Tarjoamme haastavia, monipuolisia tehtäviä voimakkaasti kasvavassa GRK-konsernissa.

Koneohjaus- ja 3D-asiantuntijan työtehtäviin mallinnusryhmässämme kuuluvat koneohjausmallien laadinta, työmaiden tietomallikoordinaattorina toimiminen ja dronekuvaukset. Voit olla kokenut ammattilainen, työelämän alussa tai opintojen loppusuoralla oleva. Odotamme hakijalta teoreettista tai käytännön geodesian tuntemusta. 3D-Win tai AutoCAD ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi. Työ edellyttää kiitettävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta koneohjausmaailmasta, urakoiden massalaskennoista sekä tarkedokumenttien laatimisesta.

Olethan nopea, sillä täytämme avoimet tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sijainti:

Vantaa

Työsuhde:

Toistaiseksi voimassaoleva

Yhteystiedot:

Krister Lönnberg
044 568 5822
krister.lonnberg@grk.fi

Avoin hakemus:
hr@grk.fi

Avoin työhakemus GRK Infra Oy

Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole, voit aina laittaa meille avoimen työhakemuksen.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: hr@grk.fi

Yhteystiedot:

hr@grk.fi