Avoimet työpaikat

Harjoittelijahaku vuodelle 2020 on avattu!

 

Oletko aktiivinen, oma-aloitteinen ja reipas käytännön tekijä? Meillä et joudu järjestelemään mappeja vaan pääset haastaviin ja monipuolisiin infrarakentamisen töihin. Tarkemmat kuvaukset avoimista harjoittelupaikoista löydät alla olevista yrityskohtaisista “Harjoittelijahaku” -linkeistä. Lähetäthän hakemuksesi 29.3.2020 mennessä.

 

Mitä GRK tarjoaa?

 

Meillä motivoituneita ja sitoutuneita ammattilaisia arvostetaan korkealle. Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä osaavien ja innostuneiden työkavereiden seurassa. Tutustu avoimiin työpaikoihin tai jätä avoin hakemus! Kerro meille vapaamuotoisesti osaamisestasi ja minkälaiset työtehtävät kiinnostavat sinua.

Harjoittelijahaku, GRK Infra Oy

Tervetuloa innostuneeseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

GRK-konsernin emoyhtiö GRK Infra Oy tarjoaa harjoittelupaikkoja haalariharjoittelusta aina työnjohtoon saakka. Työmaakenttä on meillä todella monipuolinen ja työtehtävät muokattavissa aiemman kokemuksesi sekä mielenkiintosi perusteella.

Kerro meille, millaiset projektit kiinnostaisivat sinua eniten! Meillä tuetaan ammattilaiseksi kehittymistä harjoittelun kaikissa vaiheissa. Korkeakouluopiskelijoille löytyy työmaa- ja työnjohtoharjoittelua, työmaakokemusta omaaville opiskelijoille tarjoamme myös erilaisia toimistotyötehtäviä tukitoimintojen parissa.

Laita meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Voit halutessasi myös liittää mukaan hakemuksesi ja CV:si. Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen hr@grk.fi viimeistään 29.3.2020. Mahdollissa kysymyksissä sinua auttaa Mikko Härkin.

GRK-konsernin ydinosaamiseen kuuluvat vaativien infrarakennushankkeiden toteuttaminen, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen raiderakennusosaaminen. Väylä-, pohja-, taito-, ympäristö- ja teollisuusrakentamisen sekä päällystyksen kattavassa infrarakentamisessa tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. www.grk.fi 

Sijainti:

Vaihtoehtoja

Työsuhde:

Harjoittelupaikka

Yhteystiedot:

Mikko Härkin
050 576 6587
mikko.harkin@grk.fi

Hakemukset:
hr@grk.fi

Avoin työhakemus GRK Infra Oy

Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole, voit aina laittaa meille avoimen työhakemuksen.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: hr@grk.fi

Yhteystiedot:

hr@grk.fi