GRK Sverige AB

GRK Sverige AB:n monipuoliset palvelut kattavat kaikki infrarakentamisen osa-alueet Ruotsissa. Rakennamme väyliä, teitä, raiteita ja siltoja. Hallitsemme vaativimmatkin infra-alan tekniikat ja kaiken kokoiset urakat – urakkamuodosta riippumatta.

Rataliiketoiminnan opalvelutarjonta kattaa suunnittelun ja rakentamisen kaikille raideliikenteen tekniikkaosa-alueille: päällysrakenne, sähkörata ja turvalaitteet. Urakoimme kaikilla urakkamuodoilla.

Työturvallisuus on tärkein asia toiminnassamme. Palveluntarjontaamme kuuluu myös junaliikenteen ja rautatietekniikan suojaamiseksi työmaatilanteissa helposti koottava ja muunneltava suojatunneli. Pätevä ja asiakaskeskeinen henkilökuntamme optimoi toimivat ja käyttövarmat rakenneratkaisut.

GRK Sverige AB:n toimintajärjestelmä on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukaisena johtamisjärjestelmänä.

Yhtiön historiasta

GRK Infra Oy:n ja Ab Tallqvist Oy:n vuonna 2012 Ruotsiin perustama AB Infra Polar vaihtoi heinäkuussa 2018 nimensä GRK Infra AB:ksi, kun GRK Infra Oy osti yrityksen kokonaan itselleen.

GRK Railin historia ulottuu vuoteen 1969 kun Sähköradat Oy aloitti ensimmäisten sähköistysten rakentamisen Suomessa. GRK osti rataliiketoiminnan Suomessa 2017. Vuonna 2020 GRK päätti laajentaa liiketoimintaa Ruotsin markkinalle ja perusti GRK Rail AB:n.

Vuoden 2023 alkuun saakka GRK Infra AB ja GRK Rail AB toimivat omina yhtiöinään Ruotsissa. GRK-konsernin kaikissa toimintamaissa toteutettujen organisaatiorakenteen muutoksien ja toimintamallin kehittäisen myötä yhtiöt yhdistyivät GRK Sverige AB:n alle.

Ajankohtaista

05.04.2023

Förändringar i GRK:s koncernstruktur

08.02.2023

GRK i Sverige säkrar företagets störst…

18.11.2022

GRK bygger biokolanläggningar i snabbt…

GRK Sverige AB

Yritysnumero

556859-2918

Sähköpostit

etunimi.sukunimi@grksverige.se

Toimitusjohtaja

Mika Mäenpää

 

www.grksverige.se

Toimipisteet

Teknikvägen 13, 961 50 Boden

Ota yhteyttä GRK Sverige AB

  • Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat meidän ottavan sinuun yhteyden.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.